The Single Best Strategy To Use For Warmtepompen

Advies bij aankoop Maak gebruik van de ATAG Comfortkiezer en we geven je advies in excess of duurzame verwarmingsproducten die bij jouw situatie passen.

Hybride warmtepompen gaan een belangrijke rol spelen in de energietransitie van de bestaande bouw. Iedereen omzetten naar ‘all-electrical’ is op dit moment niet mogelijk en levert problemen op in de energievoorziening.

Hiervoor heeft het bestaande elektriciteitsnetwerk te weinig capaciteit. Daarnaast zijn ook vele woningen niet geschikt om volledig ‘all-electrical’ te gaan.

Matter* I am serious about an OCHSNER heat pump I have a matter about my current OCHSNER warmth pump procedure Other request

Duurzame energie binnen het bereik van iedereen is combinatie mogelijk fulfilled zonlichtsystemen en warmtepompen. Bijvoorbeeld een combinatie van CV-ketel en ‘zon’ satisfied laag temperatuur verwarming naar een warmtepomp, al dan niet hybride.

Variërend van hybride systemen tot lucht-drinking water warmtepompen met geïntegreerde boilers voor heat h2o. Als stilste in zijn klasse de ideale duurzame oplossing voor elke leefomgeving.

De hybride warmtepomp werkt samen achieved een bestaande CV-ketel en verbruikt geen fossiele brandstoffen en verlaagt direct de CO₂-uitstoot. Wanneer het buiten te koud is om de warmte te leveren of er additional warm h2o nodig is, springt de CV-ketel bij.  

Een hybride warmtepomp gebruikt de warmte uit de lucht en kan verwarmen, koelen en warm drinking water leveren.

Wat we morgen weten, weten we vandaag nog niet. De energietransitie staat geen dag stil. Welke aanvullende alternatieven het daglicht zien is toekomstmuziek.

Op dit second wordt gekozen voor een hybride warmtepomp, vooral in de renovatiemarkt of als ‘tussentoepassing’ in de bestaande bouw om zo geleidelijk afscheid te nemen van het fossiele aardgas.

Ook andere vormen van energie zoals ‘power to gasoline’ en waterstof behoren tot de mogelijkheden en worden niet uitgesloten.

Warmtepompen maken gebruik van de free of charge energie uit de omgeving: uit de lucht, uit de bodem en uit het grondwater.

Bij de ontwikkeling van de ATAG Energion M serie is er veel aandacht besteed aan het zoveel wegnemen van geluid. Dit heeft geresulteerd in het feit dat de Energion M de stilste in zijn klasse is.

Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem, Warmtepompen uit de lucht of uit grondwater en zet deze om in energie. Ze zijn er in allerlei soorten en maten voor verschillende budgetten en huizen. Een warmtepomp kan een CV-ketel alleen volledig vervangen als jouw huis op en leading geïsoleerd is.

Een all - electrical warmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht en kan verwarmen, heat drinking water leveren en (optioneel) koelen. Er is géén aardgasaansluiting meer nodig. Deze oplossingen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw en grondige renovatie.

De warmtepompen van ATAG zijn een logische stap naar duurzaam verwarmen. Energiezuinig verwarmen, koelen en heat drinking water achieved én zonder gas met behoud van comfort and ease.

De warmtepomp is bij veel toepassingen belangrijk en een goed alternatief voor je huidige verwarmingstoestel. De warmtepomp gebruikt stroom. Hierdoor daalt je CO₂-uitstoot voor verwarming tussen de forty-sixty procent.

Wij gebruiken cookies om de Site optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze Internet site stemt u in fulfilled het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Geheel volgens jouw wensen verkrijgbaar in various samenstellingen verdeeld in All-Electrical en hybride. Ontdek ons assortiment en kies jouw meest duurzame oplossing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *